Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ποταμός αίματος στη Συρία, αλλά δεν έχει σημασία. Δεν είναι Παρίσι ουτε η Νικαια



Η εταιρεία είναι απολύτως εμπορική. ακόμη και με υποκειμενικότητα. Η κάλυψη των διεθνών μέσων ενημέρωσης από τα μέσα ενημέρωσης είναι απίστευτη όταν οι επιθέσεις βρίσκονται σε χώρες όπως η Γαλλία. Όχι τόσο με τη Συρία.

Το κράτος της Συρίας μοιάζει με την κατάσταση της ναζιστικής Γερμανίας, το Ku Klux Klan ίσως συνδέεται άμεσα με το απαρτχάιντ. Είναι αδιανόητο ότι οι ζωές των ανθρώπων αξίζουν περισσότερο, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση που διανέμουν.

Είναι σαφές ότι για τις αρχές του κόσμου, οι ζωές της Γαλλίας αξίζουν περισσότερο από εκείνες της Συρίας. - Τι θα κάνει ο πρόεδρος της Γαλλίας για να συμβεί αυτό; - Απλά κοιτάξτε αυτή την εικόνα. Για τα χρήματα, για την εξουσία αυτά τα πράγματα γίνονται. Το ασημένιο κανόνας; Είναι η τρομοκρατία από το ισλαμικό κράτος ή από τη Γαλλία ή και τα δύο;

Κανένα είδος τρομοκρατίας δεν είναι δικαιολογημένο, είναι τρελό να σκοτωθείς. Πρέπει όμως να δούμε πέρα ​​από αυτό που μας λένε τα ΜΜΕ, γιατί μερικές φορές, αυτές οι πληροφορίες είναι αυτό που πρόκειται να εγκατασταθεί ως αλήθεια. Και η αλήθεια είναι άλλη.

Στο όνομα της τρομοκρατίας, όπως του Θεού, οι σφαγές καταλήγουν να κυριαρχούν ως παγκόσμιες δυνάμεις. Η Συρία είναι ποτάμι αίματος, αλλά δεν έχει σημασία. Δεν είναι το Παρίσι, δεν είναι ουτε η Νικαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου