Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Εντοπίστηκε σε χαράδρα η σορός της 35χρονης

Εντοπίστηκε σε χαράδρα η σορός της 35χρονης



24HOURS

Τραγική εξέλιξη είχε η υπόθεση της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού που είχε εξαφανιστεί από το πρωί της περασμένης Δευτέρας στην Ικαρία.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αστυνομία, η σορός της εντοπίστηκε από επίγειες δυνάμεις ερευνών σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων περίπου, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κυρήκου, κοντά στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει με τον σύντροφό της.

Η Νάταλι αναγνωρίστηκε από τα ρούχα της προτού γίνει και επίσημα ταυτοποίηση. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την πτώση της γυναίκας στη χαράδρα, αποκολλήθηκε βράχος, ο οποίος την καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την ανεύρεση της σορού αξιοποιήθηκαν πληροφορίες από την υπηρεσία geo tagging, μέσω της οποίας εντοπίστηκε το σήμα του κινητού της τηλεφώνου στη συγκεκριμένη χαράδρα. Έτσι, ήταν θέμα χρόνου οι ειδικές ομάδες διασωστών να φτάσουν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η άτυχη Νάταλι.

 Από χθες το βράδυ είχε μεταβεί στην Ικαρία, με ελικόπτερο που διέθεσε ο στρατός, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) της ΕΛΑΣ, με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού, προκειμένου να εντοπίσει το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της νεαρής γυναίκας.

Οι ειδικοί της αστυνομίας έμειναν έκπληκτοι όταν χθες το κινητό της Νάταλι έδωσε ξανά σήμα από κεραία των Φούρνων Ικαρίας, που είναι απέναντι από την περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, όπου διεξάγονταν έρευνες. Αμέσως, έγινε προσπάθεια γεωεντοπισμού από την εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας, η οποία δεν απέφερε καρπούς, γι' αυτό κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση στην Ικαρία του κλιμακίου της ΔΙΔΑΠ.

Ο Κύπριος σύντροφός της, είχε ζητήσει άλλωστε μέσω του ΑΝΤ1 να εντοπίσουν Google την Facebook την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται η σύντροφός του από το σήμα του.

Το θρίλερ της εξαφάνισης της Βρετανίδας περιπλέχθηκε ακόμα περισσότερο όταν κατά τις αστυνομικές έρευνες στο δωμάτιο όπου διέμενε το ζευγάρι, εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος. Οι κηλίδες αίματος βρέθηκαν στο μαξιλάρι της γυναίκας, καθώς και σε χαρτομάντιλα στο μπάνιο. Σύμφωνα με την κατάθεση του συντρόφου της, το βράδυ της Κυριακής άνοιξε η μύτη της Ναταλί, η οποία πήγε στην τουαλέτα όπου χρησιμοποίησε τα χαρτομάντιλα, για να σταματήσει να «τρέχει».

Με δεδομένη την κατάθεση αυτή και με βάση τη θέση που βρέθηκε η σορός της άτυχη Νάταλι (κοντά στα βράχια) φαίνεται ότι ο θάνατός της είναι πιθανό να οφείλεται σε ατύχημα ή σε παθολογικά αίτια.

Εντοπίστηκε πριν από λίγο από επίγειες δυνάμεις ερευνών, σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων περίπου, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, η σορός της 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου