Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Καθηγητής χαστουκίζει μαθήτρια στη Λεμεσό ( Βιντεο )


Σωρεία αντιδράσεων προκαλεί το βίντεο με τον καθηγητή που χαστουκίζει μαθήτρια.



 Το επεισόδιο που σημειώθηκε προχθές, εν ώρα μαθήματος, σε γυμνάσιο της Λεμεσού, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο κατόπιν υποβολής έκθεσης γεγονότων από τον βοηθό διευθυντή του σχολείου, όρισε ερευνώντα λειτουργό για το ενδεχόμενο διάπραξης πειθαρχικών παραπτωμάτων από τον καθηγητή. 
Η έρευνα θα καταγράψει το τι  προηγήθηκε και ακολούθησε του βίντεο, αλλά και ευρύτερα την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο σχολείο. Υπάρχουν ελαφρυντικοί παράγοντες, όπως για παράδειγμα η ενδεχόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά της μαθήτριας, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες για φαινόμενα βίας, η θέση του Υπουργείου. 
 
Καταδικάζουν τα φαινόμενα βίας στα σχολεία, απ΄ όπου και αν αυτά προέρχονται, λέει η ΟΕΛΜΕΚ και οι γονείς μέσης εκπαίδευσης, οι οποίοι ζητούν πλήρη διερεύνηση του περιστατικού. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο σχολείο έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν το υπουργείο για θέματα νεανικής παραβατικότητας, με αποκορύφωμα περσινή υπόθεση ναρκωτικών με πρωταγωνιστές μαθητές.
 
ΠΗΓΗ Sigma Live




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου